Pedicure Advies

Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. Terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. En zelfs drie maal het gewicht bij een rondje hardlopen. Als u uw voeten gezond wilt houden of van uw klachten af wilt, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Uw voeten verdienen wat extra zorg en aandacht. Bij Carla Jans pedicure bent u op het goede adres.

VoetmassageUw voeten maken in uw leven heel wat kilometers, dus zijn ze uw aandacht zeker waard. Allerlei vervelende ongemakken, zoals eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende teennagels kunt u voorkomen of verhelpen.

Was uw voeten liever niet met zeep (droogt uit) droog uw voeten goed af vooral tussen de tenen en trek niet direkt uw kousen of sokken aan, maar laat uw voeten drogen.Gebruik een voetencreme. Er is een creme voor verschillende huidtypes en aandoeningen.

VoetmassageVoorkom ingroeiende teennagels door de nagels niet te kort te knippen of knellende schoenen te dragen. Kloven zijn spleten in eelt. Door het eelt wordt de huid minder elastisch, waardoor de huid openbarst. Dit is pijnlijk en kan voorkomen worden door passende schoenen te kopen, uw hielen droog te vijlen en in te smeren met creme. Als er toch een kloof ontstaat laat u dan door uw pedicure behandelen , dat voorkomt veel pijn.

Koop uw schoenen aan het einde van de dag. Uw voeten zijn dan iets meer opgezwollen dan in de ochtend, dit voorkomt knellende schoenen en dus problemen. Let ook op de breedte van de schoen dit is net zo belangrijk als de lengte.

Met vriendelijk groet,

Carla Jans